Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/customer/www/agro.geovara.com/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

GPS-ите, които ГеоВара Агро предлага, са иновативни последни модели на достъпни цени. Това ги прави подходящо решение за управление на земята на всеки фермер, без значение от размера на неговото стопанство.

 

Ръчният GPS, с който 97% от земеделските производители вече разполагат, е автономен и неговата точност не може да бъде подобрена. Технологията на позициониране на такъв тип комерсиален GPS е от 2 до 15 метра. В случая, нормално се работи с около 2-4 метра точност. Единственият начин да получите гарантирана по-висока точност е да се снабдите с по-висок клас устройство, което може да използва поправки или също наричани корекции. GPS-ите се делят на два типа – такива, които работят самостоятелно и не може да бъде подобрена точността им, и такива, които имат възможност да използват корекции. ГЕОВАРА ЕООД е ексклузивен представител и сервизен център на Hi-Target, която е най-голямата фирма производител на високо-точни GPS технологии в Китай. Всички инструменти на фирмата са от диференциален тип, което позволява използването на поправки и осигурява много висока точност. „На практика постигаме гарантирана точност от 1-2см по положение и около 4см по височина. Ако досега всеки ръчен GPS е давал горе-долу точна позиция, при нас това „горе-долу“ е премахнато и е заменено единствено с гарантирана точност и прецизност“, продължава Димитров.

 

Интерфейсът е толкова удобен, че позволява на всеки да позиционира самостоятелно цели проекти. Всичко е на български език и лесно за употреба.

Всяко едно устройство е снабдено със слотове за две SIM карти, което гарантира два мобилни оператора в системата едновременно – ако единият загуби покритие, минавате на другия. Ако и той спре, има вариант за прикачване към мобилния телефон чрез „гореща точка“ и така можете да имате три източника на интернет.

GPS-ите, които Геовара предлага са иновативни последни модели на изключително ниски цени. Това позволява на фирмата да снабди своите клиенти с много висока точност.

Вижте повече в публикацията на списание АгроБио Tехника ТУК .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Not found