Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/customer/www/agro.geovara.com/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

ГЕОВАРА е ексклузивен представител на Hi-Target – най-голямата фирма в Китай, производител на високо точни GPS технологии, които са напълно приложими и в земеделските стопанства.

 

“Искаме да покажем иновациите в GPS системите. Това са – Qpad  и Qmini. Не ви трябват външни антени, не ви трябват кабели. На практика това са едни модерни, Android устройства, с много мощни характеристики, висока точност. Характерното за малките размери е, че таблетите работят с 1-2 см точност, а Qmini работи с между 10 и 20 см точност, което за размерите му е наистина революционно. Характерното при Qmini е, че на практика това е един смарт телефон, който може да използвате в ежедневието”, разказа Никола Димитров, собственик на компанията.

Това са последни модели устройства, които разполагат с най-новите технологии за позициониране. Qmini е модел 2018 година.  Устройствата имат всички необходими приложения предварително заредени, заедно с Google Play магазин.

Вижте повече в публикацията на Fermer.bg ТУК .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Not found