Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/customer/www/agro.geovara.com/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

От 5 до 7 юни 2018 г. за първи път в България се проведе изложението „Международни дни на полето“. Уникалното за страната събитие, в което ГеоВара също взе участие, се организира от DLG Bulgaria, дъщерно дружество на DLG International (Германското земеделско дружество), в сътрудничество с IFWexpo и Аграрния университет в Пловдив.

 

Интересното и различно за изложението е неговият характер, който позволява на посетителите да направят пряко сравнение на различно оборудване и методи на отглеждане на растения в реални, полеви, условия. Теренът на изложението, който е собственост на Аграрния университет в Пловдив, е разделен на опитни парцелки, където фирмите представят своите продукти – включително семена, торове и препарати за растителна защита. По този начин посетителите могат да видят разликата в развитието на културите между отделнитe опитни редове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Not found