Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/customer/www/agro.geovara.com/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

„Направихме фурор в геодезичния сектор, защото нашите системи работят в много трудни условия и осигуряват всичко, от което клиентите имат нужда – бърз обмен на данни, бърз достъп до услугите, системата никога не забива, Android операционна система, поддръжка от нас и т.н. Имаме и ръчни GPS системи, които са причината да бъдем на всички селскостопански изложения – АГРА, БАТА АГРО, Международни дни на полето. Там показваме, че високата точност вече не е само за геодезисти, не е много скъпа, нито трудна за използване. Занапред ще утвърждаваме нашите иновации на българския пазар.“, това заяви Никола Димитров, управител на ГеоВара Агро в интервю за списание АгроБио Техника.

На този етап сме се фокусирали върху иновативни ръчни GPS устройства с висока точност, които да послужат на нашите клиенти освен за точно трасиране на граници, площи, точки, линии, проекти, също за очертаване и записване на нови такива. Всички наши продукти работят с едни и същи софтуери и всичко е на български език. Това прави работата с тях много лесна. Цената, която предлагаме за продуктите е комплексна. В нея са включени доставка, обучение, поддръжка, всички софтуери и активации. Нашите клиенти имат опция за отдалечен достъп, като при въпроси и проблеми ние можем дистанционно да управляваме устройствата. Целта ни е да осигурим на клиентите си висока точност в техните ръце и познанията, с които да управляват сами своите земи. Така могат да бъдат наистина независими. За щастие всичко става изключително лесно, благодарение на пълната съвместимост с популярния SHP файл. Директно от него се селектират точки и линии за навигиране, измерванията се записват в същия формат и отново се зареждат в добре познатите компютърни софтуери.

Последният ни продукт Qmini A7 е на практика GPS и смарт телефон в едно, но е революционен, защото има патентована антена и вградена платка, която позволява много точно позициониране. Гарантираната точност е около 20см точност и тя може да се използва за всякакъв тип записване на точки, трасиране на земи и очертаване на граници. Друг продукт е Qpad X5, който е таблет, малко по-голям, със същата функционалност и същите софтуери. При него антената и платката са по-висок клас и той работи с геодезическа гарантирана точност от 1см.“, допълни още Никола Димитров.

Цялото интервю четете ТУК .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Not found