Warning: preg_replace(): Compilation failed: escape sequence is invalid in character class at offset 4 in /home/customer/www/agro.geovara.com/public_html/wp-content/plugins/booked/includes/general-functions.php on line 19

ГеоВара Агро вече е ексклузивен представител на българския пазар на Wingtra – един от световните лидери при безпилотните летателни системи, използвани за прецизни замервания и заснемане. Базирана в Швейцария, компанията е на пазара със своите иновативни технологични решения едва от началото на 2017 г., но вече работи с повече от 30 от най-големите търговци на геодезическо оборудване в цял свят. Прецизното измервателно оборудване на Wingtra намира приложение и в агросектора.
WingtraOne представлява напълно автономна безпилотна летателна система с вертикално излитане и кацане. Заедно с най-добрата камера на пазара с 42 Mpx и невероятно PPK решение, постигнатата точност при заснеманията на земеделски площи и обекти достига до 1 см.
За повече информация за приложението на този уникален модел може да се свържете с ГеоВара Агро за демонстрация в реални условия.

Not found