ГЕОВАРА ЕООД Ви осигурява пълни решения за земеделие!

„ГЕОВАРА“ ЕООД е ексклузивен представител на Hi-Target, Patchwork и Wingtra – едни от световните лидери в производството на висококачествени GPS системи и технологии за прецизно земеделие, работещи с точност до 1 см и приложими в земеделските стопанства. Комбинацията от Hi-Target, Patchwork и Wingtra Ви осигурява перфектното решение от А до Я за Вашето производство.

Свържете се с нас

Набързо ще поговорим от какво имате нужда. Ще Ви дадем повече информация какво представляват нашите продукти и услуги.

Уговорка за демонстрация и тест

Нашата практика е да дойдем лично при Вас и да Ви демонстрираме оборудването и услугите директно върху Вашия имот. Това е напълно безплатно и неангажиращо. При необходимост можем да изпратим с ЕКОНТ.

Закупуване

Ако Ви хареса предлагания продукт или услуга - можете да го закупите от нас. Разбира се имаме и условия за връщане обратно, ако не Ви удовлетвори решението.

Защо нас?

ГЕОВАРА ЕООД от години е лидер на българския пазар в сферата на прецизните технологии, предлагайки продукти на световните лидери в геодезията и заснемането на обекти. Направлението Геовара Агро налага високата точност и в агросектора, осигурявайки достъпна алтернатива на високите технологии за прецизно земеделие. Предлаганата от фирмата богата гама от продукти и услуги  осигурява всичко необходимо за надежден контрол на производствените процеси във всяко земеделско стопанство. Преносимите GPS устройства работят с минимум отклонения, давайки възможност на земеделските стопани и тяхната техника да обработват и очертават площите си с точност до сантиметри. Този вид мобилно оборудване е съвместимо с всяка самоходна земеделска техника, което спестява разходи за индивидуална окомплектовка на отделните машини.

Нашите експерти са на Ваше разположение 24 часа на ден, 7 дни в седмицата, независимо дали оборудването ви е в срока на гаранционното обслужване или не.

На нашето специализирано оборудване се довериха и експертите от Министерство на земеделието, храните и горите, както и ИА СОСЕЗФ за извършване на прецизни теренни проверки.

Освен  висококачествено оборудване и безупречна точност, нашите клиенти получават също:

  • Безплатни приложения за работа с техниката;
  • Безплатна синхронизация между различните приложения и оборудване;
  • Безплатни обучения за използването на всеки закупен продукт;
  • Безплатна демонстрация на продуктите и услугите във всяка точка на страната;
  • Безплатна доставка до всяко населено място;
  • Професионална поддръжка с възможност за дистанционен достъп от страна на нашите техници с цел навременна реакция;
  • Двуседмичен тестов период, след който имате възможност да върнете продукта, ако той не отговаря на вашите очаквания, а ние ще ви върнем вложените средства.

Нашата мисия

Нашата мисия винаги е била да осигурим надеждно оборудване, което да покрива дори най-малките изисквания на нашите клиенти. Съумяхме да постигнем пълен баланс между различните продукти и приложения, като същевременно предлагаме тези решения на точната цена. Така можете да разполагате с последните световни технологии, без да е необходима голяма инвестиция.

Нашите партньори

Patchwork Technology

Основана през 1998 г., Patchwork Technology е популярен британски разработчик и производител на GPS системи за селското стопанство. Винаги сме проектирали и писали нашия софтуер мислейки за удовлетворението на клиента, както и неговото виждане за подобрение на бъдещите продукти. Резултатът е лесни за използване прецизни решения от полето до офиса, а именно гамата продукти BlackBox.

Ние работим в тясно сътрудничество с всички фирми за прецизно земеделие, картографиране и управление на имоти в рамките на индустрията, за да осигурим постоянна съвместимост, докато нашата авангардна програма за развитие гарантира, че използваме всички нови формати на данни и най-новите технологии веднага щом станат достъпни. Нашите нива на обслужване са ненадминати с нашия собствен екип, базиран в Обединеното кралство, който осигурява телефонна и онлайн поддръжка.

Hi-Target

Основана през 1999 г., HI-TARGET (Hi-Target Surveying Instrument Co, Ltd) е на първо място по производство на професионални високоточни геодезични и картографски инструменти в Китай.

HI-TARGET покрива пълната гама от измервателни инструменти, включително GNSS приемници, CORS станции, TPS, 3D лазерни скенери, ГИС приемници, въздушна и подводна апаратура, която е широко приложима в най-различни измервателни проекти.

През последните 20 години HI-TARGET създаде 18 дъщерни дружества, 28 клона и повече от 100 партньори с над 2000 служители,които я превръщат в световна марка, предлагаща надеждни и иновативни продукти в над 60 държави до сега.

Като водеща марка на пазара в сферата на измерванията и картографирането, HI-TARGET инвестира сериозно в научноизследователската и развойна дейност и сътрудничи с повече от 100 университета за технологични изследвания за насърчаване на техническото развитие.

HI-TARGET винаги поддържа идеята за корпоративната мисия: Да създава стойност за клиентите и богатството за акционерите, като същевременно остава добросъвестен принос за човечеството.

Свържете се с нас

Тествайте оборудването напълно безплатно!